Logó- és arculattervezés

Az első benyomás fontos szerepet játszik döntéshozatalkor. Mindig az első benyomás az, ami befolyásolja az adott cégről alkotott véleményt. Ezért fontos a jól megtervezett, tevékenységre utaló arculat, melynek legfontosabb eleme a logó. A logó cégünk jól azonosítható szimbóluma. Az arculatnak a leendő megrendelők felé bizalmat kell sugároznia, és ha ez sikerül, az üzletkötés már csak egy könnyed lépés lesz.

Tovább a logó- és arculattervezéshez ›››

Webdesign

Az első benyomás a legfontosabb egy weboldal esetében... A másodperc huszadrésze alatt dől el, hogy tetszik-e az internetezőnek egy weboldal, vagy nem, ezért egy sikeres weboldalhoz elengedhetetlen a letisztult dizájn és a könnyű kezelhetőség. Nálunk megtudhatja, mitől profi egy honlap. Egy jól elkészített weboldallal növelheti versenyképességét.

Tovább a webdesignhoz ›››

Tartalomírás

Egyre többet hallani manapság arról, hogy ahhoz, hogy jó helyen szerepelhessünk a Google természetes találati listájában - vagyis adott kulcsszóra a mi honlapunk kerüljön előrébb - elengedhetetlen, hogy weboldalunk összes szöveges tartalma egyedi, minőségi tartalom legyen. De mi lenne a legjobb szöveg, amit megoszt a látogatóival a honlapján keresztül? Mi segítünk!

Tovább a tartalomíráshoz ›››

Keresőoptimalizálás

Az Ön honlapja keresőoptimalizált? Ha a Holdon nyit üzletet, akkor bizony nem jönnek a megrendelők! A keresőoptimalizálás nem könnyű dolog. Mielőtt nekilátnánk egy új weboldal készítésének, vagy egy már meglévő honlap optimalizálásának, először mindig megvizsgáljuk az adott témában lévő online konkurenciát. Ez után jön a megfelelő kulcsszavak kiválasztása, a linkmarketing és a megfelelő page rank elérése.

Tovább a keresőoptimalizáláshoz ›››

Mobil optimalizálás

A mai világ már a mobil eszközöké! Optimalizálni KELL mobilra, táblagépre. Az emberiség többsége okos telefonokkal mászkál mindenhova. Internet elérése pedig szintúgy nagyon sokaknak van. Ma már sokszor előbb kapják elő a telefont vagy tabletet, ha meg akarnak nézni valamit az Interneten. Tartson lépést a korral, mert a mai világban már aki kimarad, az lemarad!

100% Pénzvisszafizetési garancia

27 év grafikai és 10 év online tapasztalattal rendelkezünk!
Mi vállaljuk, hogy amit elkészítünk, az a megrendelő által adott instrukciók alapján tökéletes állapotban kerül átadásra. Amennyiben mégis bármi problémája adódna az általunk készített termékkel, nincs megelégedve, nem azt kapta, amit kért, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Szolgáltatásaink

  • Weboldalkészítés
  • Keresőoptimalizálás
  • Marketing tanácsadás
  • Katalógusok, prezentációk készítése
  • Komplett reklámgrafikai megoldások
  • Hang- és képanyagok digitalizálása
  • Reklámfotózás
  • Nyomtatás

Kapcsolat

info@honlap-keresooptimalizalas.hu

+36 20 951 0000

Skype: wellnessdesignkaposvar

Fax: +36 82 555 501

7400 Kaposvár, Egyenesi út 5.