Érdemes-e profi szövegíróra bízni a tartalomírást?

Egyre többet hallani manapság arról, hogy ahhoz, hogy jó helyen szerepelhessünk a Google természetes találati listájában - vagyis adott kulcsszóra a mi honlapunk kerüljön előrébb - elengedhetetlen, hogy weboldalunk összes szöveges tartalma egyedi, minőségi tartalom legyen.

Mit is jelent ez?

A Google előnyben részesíti a nem másolt, eredeti tartalmakat azokkal szemben, akik olyan szövegeket közölnek honlapjukon, amelyek máshol is megtalálhatóak. Ezen felül a kulcsszavaknak megfelelő arányban kell szerepelnie a szövegben, anélkül, hogy azok értelmetlenné tennék azt az olvasók számára. Felhasználóinknak szakszerű, olvasható, informatív szöveget kell nyújtsunk, hiszen ha ezt nem találják meg weboldalunkon, sem visszatérő látogatókká nem válnak, sem vásárolni, megrendelni nem fognak tőlünk, hiszen nem győztük meg őket.

Próbált már Ön úgy szöveget írni, hogy meghatározták az összes szavak számának minimum és maximum hány százalékát tegye a ki a kulcsszó?

Nem is olyan egyszerű feladat! Legtöbben nem értünk sem a professzionális marketingszövegezéshez se időnk és energiánk nincs már erre.

Sokkal jobban megtérülő befektetés kiadni egy munkát a kezünkből, ha annak elvégzése alatt akár azzal is foglalkozhatnánk, amiben valóban jók vagyunk.

Mondunk egy példát:ügyfelünk évekig halogatta honlapja szövegének a megírását, középvállalkozóként úgy érezte, ő és a fia ezt el tudják végezni, hiszen senki sem ismeri jobban náluk a céget. Két és fél év alatt 16 órát töltöttek ketten azzal, hogy egy 3000 szavas tartalmat írjanak, amely sem keresőoptimalizált nem volt, sem szórakoztató vagy hasznos, egészen egyszerűen cégadatokat, cégtörténetet tartalmazott...és senki sem olvasta el. Mivel mindketten profi szakemberek voltak a maguk területén, kiszálláskor 5000 Ft+ÁFA órabérért dolgoztak. Így számolva 16x5000=80.000 FT+ÁFA volt az az összeg, amit a szövegírás miatt elvesztettek, vagyis ennyibe került nekik a 3000 szavas szöveg. Önök szerint ez nem iszonyatosan drága?!

Ezzel szemben egy profi szövegíró 3000 szónyi tartalmat egy héten belül megír akkor is, ha vannak egyéb feladatai és jelenlegi áraink alapján ez (9,8FT+ÁFA/szó) 29.400Ft+ÁFA. Ez a szöveg garantáltan megfelelő arányban tartalmazza a kulcsszavakat, marketing szakember írta és tökéletesen keresőbarát.

Mindezek alapján ajánljuk figyelmükbe szövegírói szolgáltatásainkat:

 • tartalombővítés, tartalomfrissítés azoknak, akik szeretnének előrébb kerülni a Google találati listájában, vagy megőrizni jelenlegi jó helyüket
 • Facebook posztok, blogbejegyzések írása marketing részeként, termékek, szolgáltatások iránti bizalomépítés a szociális média marketing eszközeivel
 • szöveges kiadványok, katalógusok tartalmának megírása, grafikai szerkesztése, nyomtatása
 • hírlevelek, szóróanyagok, reklámanyagok szövegének írása és grafikai munkái
 • szlogenírás

Ízelítő webdesign csomagjainkból

Szolgáltatásaink

 • Weboldalkészítés
 • Keresőoptimalizálás
 • Marketing tanácsadás
 • Katalógusok, prezentációk készítése
 • Komplett reklámgrafikai megoldások
 • Hang- és képanyagok digitalizálása
 • Reklámfotózás
 • Nyomtatás

Kapcsolat

info@honlap-keresooptimalizalas.hu

+36 20 951 0000

Skype: wellnessdesignkaposvar

Fax: +36 82 555 501

7400 Kaposvár, Egyenesi út 5.